Thalgo, de parel van de huidverzorging

Het natuurlijke Franse kuurmerk Thalgo heeft al meer dan 50 jaar ervaring in huidverzorging en is ’s werelds bekendste spa merk. Dankzij de jarenlange ervaring in het winnen van natuurlijke en doeltreffende werkstoffen uit de zee is Thalgo dan ook de onbetwiste specialist op het gebied van mariene cosmetica. De zee is een enorme bron van voedingsstoffen; oligo-elementen, proteïnen, aminozuren, vitaminen. De zee en zee-algen bevatten deze werkstoffen die van vitaal belang zijn voor het behoud van schoonheid en gezondheid. In samenwerking met dermatologen en universiteitsprofessoren selecteren onderzoekers de meest doeltreffende en huidvriendelijke werkstoffen. 

Mceutic

Huidverbetering:
producten die gebruikt worden dringen diep door in de huid. De bio-regenererende formule bestaat uit vitamines, mineralen, aminozuren en hyaluronzuur. 

Mceutic bevat twee specifieke werkstofcombinaties; Mésolift marine en Néo-Skin. De producten zijn goed te gebruiken bij oneffenheden, pigmentvlekken en littekens. Het resultaat is een stralende, gladde en verfijnde huid. De actieve ingrediënten in de Mceutic producten zijn afkomstig uit de zee.